Nech ji jít

Nech ji jít

Anotace: ...

Když už nechce o tě stát
a nemá smysl bojovat
když už nechce s tebou snít
nech ji jít

když ty rána smutná jsou
nenech zničit hrdost svou
když ještě včera chtěl sis ji vzít
však dneska- nech ji jít

když už nestojíš jí za její čas
když chce slyšet jiný hlas
šeptat jí do ucha "s tebou chci být"
nech ji jít

spolu zažili jste tolik chvil
jenže ses jí zprotivil
tím že navždy chtěl si ji mít
nech ji jít

když zahodila život s tebou
a ty potom s tváří bledou
říkal si jí že nesmí odejít
nech ji jít

když ani nestojíš jí za bojování
a zapomněla jaké bylo milování
musíš spálit most a jinde štěstí najít
nech ji jít...
Autor lukassnajdr, 18.06.2017
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí