přesýpací pravda

přesýpací pravda

Anotace: ...

Vyplavou slova po deštích

na břehu mlčí jako pěna

občas splasknou do ztracena

 

ošlehaná pravdou větru jen tak nahá

v písku sním

klid mi přej já divoká ho

na nespoutanost přetvořím

 

v pantoflích voda slunce usrkává

 

ohraná něha okoukaná pravda

a lásku ti jako chleba do žil nadrobím

v horku se často stává

že po dechu žadoním

 

žádný přání žádný sen si nesplním

a tak jen lžu palcem do pobřeží

dřív než mě pyl zasněží

 

Autor Avola, 05.07.2017
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, jitoush, bogen, odnikud, Jin&Jang, Iva Husárková, Laika, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....a co teprve po bouřkách....jen....pak se aspoň vzduch pročistí
a vody se zklidní.....kal ke dnu klesne a tak......Ji.

07.07.2017 19:54:21 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí