Netvor (Noční tvor)

Netvor (Noční tvor)

Anotace: Myšlenky které jsem nevěděl jak je přesně popsat.

Sedíme na lavičce , Pod lampou 

A díváme se do noci V uličce 

Kam za námi vzpomínky

Dále již nemohou

Tak řekni mi proč

Jsme snílky

 

Co časem nemohou dál

Utíkáme z reality , Před bolestí 

Co jeden druhému dal

Jsme tu a přitom každý sám

A vše otáčí se v prach

 

Tikot hodin oznamuje půlnoc

Můj odraz ve tvých očích mizí

Říkáš ať hledání vzdám 

Hledám ve tvém srdci cit

Který ve svém již nemám

Hledám způsob jak žít 

Chceš ať tě v temnotě nechám

 

Temnotou vydám se dál 

Ty světlem měla bys jít

Svět bude náš taneční sál

Jeden o druhém jenom snít

 

Cestou co trny zanechá

Pod rouškou noci pod světlem pravdy 

Za doprovodu měsíce

Proměnit stvůru v člověka

Která milovala tě a milovat bude navždy

Autor Dědek, 17.07.2017
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: Ruda Štola, jitka.svobodova, FairyLAdy, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji velice za vaše komentáře :) velice se omlouvám že do odpovědí na komentáře nepíšu více ale trvá mi než zvyknu na nové lidi a než se trochu otrkám :)

17.07.2017 21:57:57 | Dědek

Líbí se mi závěr....ST

17.07.2017 14:38:28 | jitka.svobodova

Řekla bych - výSTižné, líbí se mi...

17.07.2017 12:25:30 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí