Život je kruh

Život je kruh

Anotace: O životě a smrti

Život běh na krátkou i dlouhou trať 

Život začíná a brzy končí 

Kde život začal tam se vrať 

S lidmi blízkými těžko se loučí

 

Rány na srdci i na duši 

V nás poté zůstávají 

Chceme křičet když srdce buší

Některé rány přetrvají 

 

Do kolen nás dostávají 

Chvíle kdy neustále tečou slzy

Snažíme se vypadat silní a brečet potají

S myšlenkou snad uvidíme se brzy

 

Rozloučit se nad studenou jámou

Mizí v něm  jeden z nás 

Slzy naše spolu s deštěm kanout

A po zádech přechází mráz 

 

Ztrácíme část kousku sebe 

Osobu nám drahou kterou milujeme

S prosbou , snad přijde do nebe 

S otázkou zda bez ní přežijeme 

 

Pohřební zvony do dálky volají

Další člověk , další duše odešla

Hlavy a ramena smutkem klesají

Srdce zvonů v tu chvíli ze skla

 
Autor Dědek, 18.07.2017
Přečteno 758x
Tipy 4
Poslední tipující: FairyLAdy, kdotoví, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí