Hledání

Hledání

Anotace: ...

Putuji světem a světlo hledám
putuji dál a říct si nedám
až najdu to světlo co rozzáří tmu
takové světlo co vyléčí srdeční dnu

v hlubokých jámách hledám sám sebe
ať mi má duše ukáže kam cesta vede
ne hmota ale duše je cíl
co zas obnoví světlo těch krásných chvil

hledám to světlo ale schází mi píle
chci zas žít ty krásné chvíle
za které stojí na světě být
za které stojí padnout a umřít

hledám to světlo ztracené v temnotě
hledám je ve vůli, touze a ochotě
hledám to světlo co vášeň je a slast
co je oproti světlu laciný sex a chlast?

ztracené světlo jak sláva dávných bojovníků
ztracené jak hrdost našich tradic a zvyků
hledám to světlo co vyvede mne ze tmy
hledám to světlo co rozzáří všední dny
Autor lukassnajdr, 18.07.2017
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí