Černá díra

Černá díra

Anotace: ???

Černá díra

Když ráno vstanu
Těžkou mám mysl
Ptám se tě po sté
Má to mít smysl
Abys dále už
Se mnou tu byla
Z naší lásky
Zbyla jen černá díra
Ty odešla jsi za jiným
Bez soucitu
Já hledám tě
V přítmí
Ztichlého bytu
Jen fotka tvá
To je vše
Co mi po tobě zbylo
Vzpomínám
Jak krásné
To kdysi bylo
Už jen parfému tvého
Zbyl tu jen závan
Já malou naději
Sobě si dávám
Že ještě vrátíš se
To bych si přál
Radoval bych se
A úplně pookřál

Autor Beďa, 28.07.2017
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí