Třešňové lístky tvých vlasů

Třešňové lístky tvých vlasů

Anotace: Do veršů snažím se vepsat ty pocity Tak jak již mnozí dávno p...

Do veršů snažím se vepsat ty pocity

Tak jak již mnozí dávno přede mnou

Lásky , jména jenž byly do srdce vryty

Vzpomínky které nikdy víc nestárnou

 

Na kus papíru perem od inkoustu

Pomalu slovo po slovu život dávám

Slovům která nemohu vypustit ze rtu

Snad jen žalostným poutníkem se stávám

 

Jenž putuje časem v objetí samoty

Trpké i sladké napokon toho všeho

Kdo může říci kde skončil ten sen a city

Kam zmizela si milá překrásná něho

 

Ve tvém objetí žil i umíral zároveň 

Múzou která dávala mi tu krutou pravdu

Jsi mi vším a přesto kamarád tak zapomeň

Ale omlouvám se jen srdce mi káže kam půjdu

 

Kam mé nohy mě ponesou a kde je mé slunce

Cítím tu bolest tu díru která zžírá me nitro

To prázdno tam kde mělo býti srdce

Myslím na tebe když přijde nové jitro

 

S vlasy jako okvětní lístky sakury

Když vítala jsi mne mezi dveřmi

Mě blázna kterého trápily chmury

Chci ti říci alespoň ta slova chybíš mi 

 

Omlouvám se za to že je to poněkud delší :) nevěděl jsem jak ji zakončit ...

Autor Dědek, 31.07.2017
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: FairyLAdy, zdenka, Iva Husárková, Básník Karel
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji Fairy :)

01.08.2017 15:47:16 | Dědek

krasne napsane :D

31.07.2017 11:23:20 | FairyLAdy

Krásná slova ... Úsměv.Z

31.07.2017 10:10:07 | zdenka

Děkuji za tvá slova i za tvůj úsměv :)

31.07.2017 10:19:07 | Dědek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí