Za zavřenými dveřmi

Za zavřenými dveřmi

Anotace: Louka a na ní čáp, vzhůru hledí, vybírá si místo v oblacích ...

Sny, z nichž ráno vyprchá proč se zdají
a proč je ráno plné vzpomínek
na skoky z postele a
všechno to vidění jinak

mlha, strop a tlak

tlukot srdce, zavíráš dveře v pokoji
stojíš s tmou a počítáš

svět
svět
a jedny zavřené dveře.

musíš se rozhodnout
kudy se chceš jít bát
a kdy si na všechno zas
rozsvítíš světlo.

slunce
slunce, oči
sebe
Autor Aaliyan, 31.07.2017
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí