Anotace: může to být o mě, ale i tobě!

Miluješ mě,
tak jako já tebe.
Miluješ mě,
víc než modré nebe.
Potřebuješ mě,
jako závislý drogu.
Potřebuješ mě,
TEĎ, znovu a znovu.
Chceš mě,
když k tobě přitisknu svůj líc.
Chceš mě!
A už nic víc!
Autor soufla, 17.02.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně si věříš a v tom je síla stejně jako nejtvrdší pád.

21.04.2007 17:28:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí