Jen tak

Jen tak

Přišel jsi za mnou v dešti
v ruce sedmikrásky
Přišel jsi a odehnal bolest příští
z tváře smazal vrásky

Na nebi zářila duha
barvami slunečních paprsků
to jsem už nebyla druhá
žila jsem z lásky a odlesků

a znova temné mraky pláčou
vrátila se bolest minulá
vzpomínky před očima skáčou
či snad jsem se jen zasnila...?
Autor Doriana Marková, 17.02.2007
Přečteno 320x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to líbí hodně,jen to slovo skáčou (vzpomínky)bych tam nedávala:-)

18.02.2007 09:17:00 | Cizinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí