Zítřky

Zítřky

Anotace: {}{}{}

Potácíš se po křivolaké cestě životem

Tváříš smutně jak oběť vlastních rozhodnutí

Ztracena mezi lidmi mizíš v davu 

S hlavou skloněnou čekáš na vzplanutí

 

Kdy tvé city opět zahoří 

A přestaneš se nenávidět 

Za slabost co ji tvoří

Nevidíš co je opravdu vidět 

 

Není čas vracet se ke starým dnům 

A kráčet po úzké cestě která vede k výšinám 

Vlastní rozhodnutí , dej průchod pocitům

Věř že nic nekončí ale teprve začíná

 

Hledáš nebe které jsi ztratila

Slzy neutěší bolest tvého hříchu

Už se nevrátí čas co jsi promarnila

Zatrať svou malichernost pýchu

 

Podívej se do hlubin svého nitra 

Co můžeš tím ztratit víc než jen co už je pryč

Nikdy nevíš co bude dál a co přijde zítra 

Do budoucnosti musíš vzpřímeně jít 

 

 

Autor Dědek, 06.08.2017
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, kdotoví, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí