Životem do oblak

Životem do oblak

Anotace: }}}}{{{{{

Přímou cestou do oblak 

S hlavou vzpřímenou 

Pak se probudíš a na hrudi tlak

Procházíš si proměnou 

 

Vidíš tu chvíly ztracenou

Kdy tvé tělo tě neposlouchá

Chceš říct pravdu nevyřčenou

Ale nikdo nenaslouchá

 

Trápíš se a hledáš chyby v ostatních

Místo toho abys poznal ty své

Vracíš se do časů dávno nevratných

Ale zapomínáš že chyby byly i tvé

 

Vídíš tu minulost co kráčí vedle nás

Říká nám ať pohneme se vpřed

Život je plný nepoznaných krás

To jen každý v nás nosí si svůj jed

 

Který otráví mysl svou i ostatních

Že nic nezmohou a na nic nemají

Každý svůj život ve dlaních

Je to trápení pro ty co to neznají

 

Do koutu duše tančí 

Malý kousek poznání

Dokud to nevzdáš nic nekončí

Pro každého je štěstí k mání

 

Jen stačí ruce natáhnout 

A malou chvíly počkat kdy přiletí

Potom společně spolu nebem plout

Nečekat na to až ti uletí

 

 

Na zamyšlení pro ty co to vzdávají 

a myslí si že nic nemají 

 

Autor Dědek, 09.08.2017
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí