=Hlavní chod

=Hlavní chod

Anotace: ---♥--♥--♥---

~Chcete ochutnat?~
--
Jako aperitiv
medoviny doušek
a předkrm políbení
polévka bude
vývar z pampelišek
mateřídouška ji okoření
vše se bude podávat
na novém prostírání.
Chcete ochutnat?
Máte mé pozvání.
--
Na hlavní chod
kdo to ví nepoví
vepřo,knedlo a zelí
svíčková ze svíček
ptáček ze Španělska
řízek až z Vídně
halušky ze Slovenska
mně by šly dost bídně...
segedínský guláš z Pešti
ne,dnes na vaření
nějak nemám štěstí.
--
Raději dám každému
do kornoutku
víte co?
Lásku na cukrátku
kousek štěstí na lízátku
a aspoň kilo úsměvu.
To uvařit dovedu.
Odměřit
a vůbec nepřipálit....
------------------------------------
--------------

Autor Květka Š., 17.08.2017
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarka, Kapka, ZILA78, Ruda Štola, Frr, Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda ochutnám. ♥

18.08.2017 15:50:51 | Jarka

též beru všechno, hlavně cukrátka a lízátka :-)

17.08.2017 20:01:09 | hledač

Já ochutnám klidně všechno, mám dneska hlad, jako vlk... :)

17.08.2017 16:30:24 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí