Strach

Strach

Anotace: Bát se žít...

Bojím se bojím, bojím,
na místě raději stojím.
Strach z mého těla teče,
příležitosti přede mnou seče.

Dokola říkám příště, příště,
strach se mě však drží jak to klíště.
Budoucnost saje mi před nohami,
mně již zbývá jen křičet mami, mami!
Autor No one!, 18.02.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí