A tak se zrodila žárovka

A tak se zrodila žárovka

Anotace: ..

dneska mi všichni připadají cizí
jiní umělí vzdálení
tak jsem šel za tebou


čas co je to čas to je buňka v lidském těle
která exploduje a zabije slunce počasí trávu mraky
i pracující?
ty taky
a zabije v řece raky na souši krávy ovce kozy
neroztříští se o betonovou stěnu
vnikne do těla a
tam se usadí
buduje a expanduje bortí všechno kolem sebe
pohlcuje dlouho živé
vstřebává a absorbuje
bují všude

transformuje




chci tvoje kozy
než zemřu chci je mít u sebe
chci je mít tady jen pro sebe
chci je chci
mít
nad hitlerem moc
utíkat stalinovi z náruče
nosit po dědečkovi papuče
létat s tebou papírovým letadlem
a doufat že s ním nespadnem
chci se rozložit na atomy
a spojit tak naše těla
chci být v tobě sám sebou
a ne dívat se
jak jsi mi zase
ty svině
uletěla
Autor CoT, 21.08.2017
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Avola, Jort, tall&curly
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdo chce kozy, jiný ovce, další velbloudy.. :o)

21.08.2017 14:11:40 | hanele m.

Dobře se četla, má spád.

21.08.2017 12:21:59 | tall&curly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí