Šepot srdce

Šepot srdce

Anotace: Slyšíš ten hlas  Co volá tvé jméno 

Slyšíš ten hlas 

Co volá tvé jméno 

Ozývá se zas

Ač je stále zraněno 

 

To volá po tvém doteku 

Po tvých očích hlubokých 

Zná tvé jméno od počátku 

Toužíc po tvých rtech hebkých

 

Po úsměvu tvém 

Ať rozzáří se den 

Jsi ve srdci mém

tak jako krásný sen

 

Hodiny v objetí trávit s tebou 

Hladit tvá ústa do světlého rána

Proč naše srdce spolu být nemohou

Naše společná cesta je zakázána

 

Ty a já v zatmění 

Proč to neskončí

Jsme odloučeni

Nesetkáme se z očí do očí

 

A přesto vidím dál jenom tebe 

I když se na jinou podívám 

Vidím tvé oči , když dívám se na nebe

Žádnou jako tebe nevnímám

 

Šepotem srdce 

Si tě připomínám

V každém roce

Bez tebe jsem sám

 

Z minulosti vytvořil jsem si kříž

Poslední kámen mostu nosím sebou

Třesu se když jsi mi o kus blíž

Proč daljsem ti všechnu lásku svou

 

Když o ni nestojíš

Šepoty srdce neslyšíš

Za jiným vykročíš

Ze života se vytratíš 

 

Jsi polovinou mou ztracenou 

Stále na tebe ještě čekám

Vyhlížím tě v davu za plentou 

I když vím že se nedočkám

Autor Dědek, 21.08.2017
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, FairyLAdy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čekání ze mě udělalo vlka samotáře. Dodnes nevím, jestli je to dobré ...

21.08.2017 18:14:42 | VEDz RVAHEs

Ze mě to udělalo nočního poutníka ... Nechtěl jsem potkávat mnoho lidí nebo známé ... jen se projít po nočním městě které je právě za noci klidné a přináší mnoho vzpomínek které nelze zapomenout

21.08.2017 18:58:09 | Dědek

"Vzpomínky nejde spálit ..." Vladimír Mišík

21.08.2017 21:34:59 | VEDz RVAHEs

moc krasne :)

21.08.2017 16:49:00 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí