Pružina

Pružina

Anotace: ---

Cítíš to napětí
a srdce chvění
od soumraku do úsvitu
v tobě vášeň bují
tvůj mozek plení
ale ty musíš
zetlít pouze ve snění
stejně jak spadané listí podzimu
zmrzlé sněženky na mezi
jsme jeden pro druhého přítěží
vymkl jsem se z otěží
už zase v sebe nevěřím
v mlžném oparu elektronky
mizí tvé tiché kroky
už žádné další řádky
této zakázané sloky
jen další vína loky
někdy si říkám: je to jen sen
přemýšlím, zda chci být probuzen
nebo ho dál snít
mé chování je shit
však kdo ví
kam vedou naše kroky
...
do neznáma, do pekel
Autor cursed_lower, 23.08.2017
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí