JEHO oči

JEHO oči

Anotace: člověk se zblázní do druhého a pak si všimne každého detailu

JEHO oči jsou mrazivé,
neuvěřitelné, jsou bázlivé.
JEHO oči jsou odvážné,
jsou velmi rozvážné.
JEHO oči jsou svůdné,
jsou plné života, jsou bludné.
JEHO oči věří,
rád se svěří.
JEHO oči nelžou,
jsou pravdivé, neselžou.
Ty oči tě spoutají,
díváš se na ně potají...
Autor wigi.sama, 18.02.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí