Ozvěna zítřků minulých

Ozvěna zítřků minulých

Anotace: po hodně dlouhé době...

V pološeru úsvitů včerejších
šmouhy vybledlých vzpomínek
v kolébce iluzí konejší
přání jenž zdála se na dotek

Zapadlá slunce let minulých
nechají v moll tiše znít
ozvěnu zítřků vysněných
jež chtěli jsme kdysi žít

Mdlá záře stovek zhaslých hvězd
plačtivě v lucernách skomírá
jenž podél osudů lidských cest
svítí.A když člověk umírá

zhasnou...Pak šeptají do ticha
Jen blázen...na cestě své pospíchá
Autor Kikuš, 18.02.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí