Nezapomínám

Nezapomínám

Anotace: ..

Nezapomínám
a čemu věrný jsem
tomu věrný zůstávám
a když v noci usínám
často se vracím a vzpomínám
když tok času nevnímám
minulost tak s budoucností prolínám
sám sebe pak proklínám
protože brání mi to mířit k výšinám
tak nějak ale předvídám
že musím sbohem dát těm vteřinám
jak tvé vůni a tvým peřinám
mrzí mě to ale nestíhám
a tak oheň věčný zhasínám
a když v noci oči zavírám
nechci dál se dívat jak umírám
a své ideály nevnímám

přišlo ráno a světlo rožínám
a s hlavou vzhůru
k nebesům se zadívám
když teď se svou duší randívám
nový život prožívám
Autor lukassnajdr, 27.08.2017
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: ta.cupka.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!
Všechno krásné jednou končí,
máš přece vzpomínky
a ty se s Tebou nerozloučí :)

28.08.2017 13:15:25 | ta.cupka.

Děkuji a máte pravdu :)

01.09.2017 00:08:37 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí