=Já si počkám

=Já si počkám

Anotace: +++(*o*)+++

~~~~~~~
Jedna šedá myška
co ve sklepě žila
aby smutkem netrpěla
jiné myši zvala,
ty ji potom děkovaly
že tak milá je
ale jeden myšák Miky
ten ji poslal do háje.
--
Ono se mu nelíbilo
že by musel poslouchat
proto chtěl tu šedou myš
trošku asi polekat,
vymyslel si totiž zprávu
že kocouři utekli
zapomněl však na kočky
páni,ty ho vypekly.
--
Kočky totiž na myšáka
už dlouho mají zlost
hlavně jedna divoká
zavrčí...už dost.
a tak leží za rohem
a na myšáka číhá
on se kolem chtěl proplížit
sakra,to je ale tíha.
--
Tak se vrátil k šedé myši
a vyznal ji lásku
srdíčko si vytvořili
ze svojich ocásků.
Bylo...nebylo
a jak to asi skončilo?
Dál kočky myši chytají
dají se myšáci či nedají?

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 29.08.2017
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Philogyny1, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedají... :)

31.08.2017 08:03:09 | Philogyny1

jeežiš ten je krásnej Květko dokonale podtrhuje Tvoji báseň mimochodem úžasnou jsi mi uďála rradoST děkuji za ni :-))

30.08.2017 14:05:53 | Iva Husárková

nemáš vůbec zač...to já děkuji za přečtení
a přeji krásný den :-)

30.08.2017 14:28:02 | Květka Š.

krásný den i Tobě :-))

30.08.2017 14:28:37 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí