Zmar nebo stár

Zmar nebo stár

Anotace: zjevná podobnost s jakoukoli z mých milovaných prdýlek, je čistě náhodná

tak si zažehrej
co hrdlo ráčí
a bandaska na krku
unese
zařvi si v němym lese
dumku o velkym sráči
i když bys nejradši
zmuchlal tuhle štaci

dejchej po kouskách
i když ti pohled
klouže do ďoury
za vysokej parapet
přesto že slintáš
po těle tý lesklý coury
když ohejbáš další
rozpálenej hřbet

nech život v kapse
i když je utahanej
po divoký masturbaci
jak zvědavěj měkkejš
mraky se lámou
v kolenou
a opona
ač křehce
visí u nebe
Autor Hugo Ramon, 30.08.2017
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí