Lenost

Lenost

Anotace: ...

Pomalinku jedu dál,

avšak to jde ztuha.

Práce trochu polechtá,

je to řádná vzpruha.

 

Lenošení musí pryč,

nepustit ke slovu.

Jinak budu šedá myš,

co začíná znovu. 

 

Podporu i motivaci,

sunu stále k sobě,

milá říká recitaci,

makej, je to v tobě.

 

Sám to také cítím a

dopředu se tlačím.

Poté trochu kvílím,

říkám že už mi to stačí.

 

Avšak není nikdy dost,

velikánské píle.

O to větší mám radost,

když je volná chvíle.

 

Občas člověk přestane,

musí si sám pomoct.

Také mě to přepadne,

zrádná je ta lenost.

Autor boneslash, 07.09.2017
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí