Pronásledovaný

Pronásledovaný

Anotace: ..

Minulost mě honí
všude ji vidím
zdá se mi o ní
všude jen chyby

Honí mě v temnotě
a stíhá mne ve dne
ukryta v nicotě
hlavu mi setne

Utíkám do snů
už mne v nich hledá
vracím se do dnů
kdy byla jsi jen má

Síly mi dochází
a já nemůžu dál
láska mi schází
už nejsem král

Utíkám do lesů
abych jí zmizel
bych utekl běsům
a budoucnost viděl
Autor lukassnajdr, 08.09.2017
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí