A.b.e.c.e.d.n.e

A.b.e.c.e.d.n.e

Anotace: ...

Možno, že bezo mňa
by ti bolo lepšie.
Možno len nie som dosť
a moje písmena sú len ťarbavou časťou
abecedy

a slov poskladaných do vety,
ktorej otáznikom bodáš ma
do interpunkčného znamienka,
o ktorom vieš,že
vždy gramaticky pochybí.

A pochybnosť v ňom vrie
ako ypsilon v nominatíve plurálu.

Bezo mňa ti bude lepšie.

Žiadne možno
a na podmieňovací spôsob
už tiež nemám odvahu.

Bezo mňa budeš.

Síce bez diakritiky,
no predsa ty.

A ja?
Na mňa zabudni.
Ja budem len
skloňovať ženu podľa vzoru kosť.
Autor Sofia Filein, 08.09.2017
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

09.09.2017 08:35:41 | Fany

Ďakujem ti, Fany :)

10.09.2017 11:30:12 | Sofia Filein

:-)

10.09.2017 16:31:01 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí