=Nepřestávej

=Nepřestávej

Anotace: -----♥-----

~~~~~~~~~~~~~
Holka milá,kouzelná
prý sukni z trávy nosila
na hrudníku lajblík z kvítí
v rytmu houslí se teď vrtí.


Její nožky zdobí třpytky
ve vlasech voňavé kytky
v ruce drží rudou růži
z její krásy šílí muži.


K sobě do kola tě zvala
lajblík z kvítí rozvlnila
dala ti tu svoji růži
její rety k tvým se blíží.


Nepřestávej.Líbej,líbej.


Ty ses hochu trochu bál
něco jiného sis přál
pak ti došlo,šmánkote,
vždyť já jsem v ráji
tam se krásné holky zdají
jak ale zazní houslí zvuk
na tanečnice
si hrají...
a muž i kluk jsou v háji
krásky se nezdají.


Jenom někdy v noci
jak motýli lítají.

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 13.09.2017
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Philogyny1, Akyš, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dneska jsem poslouchala Meluzínu a ona to byla i víla, možná zrovna tahle... :)

13.09.2017 20:13:29 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí