...

...

Anotace: Každý někdy necháme rozpít ty tři tečky.

Svlékla se z otisků
v cestě mezi prsty.
Lehce a pomalu
do rozpité skvrny.

Vždy necháváme ji
létat v sobě samých.
A jen v naší mysli.
Přikázáním druhých.

Spojí se vjedno.
Cit, rozum a strach.
Tak domýšlíme,
co druhý schoval.

... Vždy rozpito ve třech skvrnkách ...
Autor marllichy, 18.02.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně v těch svých tečkách schováváš...

04.03.2007 22:38:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí