Jinovatka

Jinovatka

Anotace: zima se blíží

Pozorovat jak se chtíč
sráží v kapkách na tvé kůži
pokrývá ji úplně celou
jak planetu zem holou
v drobounké skořápce jinovatky
ukrývá se tajemství chybění
okořeněné trochou lásky
pozorovat jemné vrásky
kolem tvých úst
ten pocit, že něco zakázaného
započalo naplno růst
 
Zajímalo by mě
kdy přeskočila ta jiskra
a z kamarádství
stala se posedlost
zžírá všechny 
zaběhlé zvyky
jak plameny usedlost
spaluje mě zevnitř
lež a klamání
porážky mých slibů
nedělám nakonec chybu
 
Jak strom
chci zas cítit
tu řeku vlhkosti
mezi tvými stehny
brzké ráno
kdy pavučiny jinovatkou
jsou protkané
jde slyšet vzdechy
posedlostí utkané
proč je to tak moc krásné
odpovědi bojím se a nedočkám se
.
.
.
snad protože to je zakázané
Autor cursed_lower, 25.09.2017
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí