Strašné duševní chrchle

Strašné duševní chrchle

Anotace: jen takový impuls...

Nosím loktušku,
Aby myšlenky neuprchly,
Zůstávají zachyceny,
Pomalu však s řevem hynou.

Unavená jako mimino po porodu,
Žmoulám mezi zubama
Zvíře, co sem zabila.

Z levého ucha kouká nápad,
Mává a křičí,
Ale lidi se ho díky ušnímu mazu štítí.

Už vím,
Nasadím zpět svou loktušku
A třeba chcípne.
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí