V tišinách

V tišinách

Anotace: Františku Halasovi

A budiž tma
jak v srdci škeblí
a hvězda
jež zraje v ořechu
rozlomí se ve dví
a pak promluví ...

A srdce
jež tepny otvírá
je chlad,
kdy rosa nezpívá
jen jiskry létavic
zapalují lásku
ve vodách,
kde ryby
pro věčnou mlčelivost
chrání tišiny
co bez nich nemluví ...
Autor Howkins, 01.10.2017
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: zdenka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí