Podzimní

Podzimní

Anotace: .

Jsi jako podzimní barvy
v korunách stromů,
vůně listí a suché trávy,
když slunce babího léta
zalije zem.

Chtěl bych spatřit
všechny ty barvy
ve Tvých očích.

Chtěl bych své ruce
proplést s Tvými
v těch zlatých korunách.

Chtěl bych cítit
tu vůni Tvé kůže,
v podzimním slunci oděné.

Chtěl bych vidět Tvůj úsměv,
můj Králi srdcových králů.
Autor Aesculin, 01.10.2017
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Dreamy, Pétík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí