Oxymor

Oxymor

Anotace: Nejsem, protože jsem...

Za noci dlouhé oči jsou bdělé,

obloha temná píše epitaf.

Když je mi nejhůř, tak je mi skvěle.

Štěstí je vlatně můj nejhorší stav.

 

Nešťasten z radosti, miluji deprese.

A co víc? Že si v tom libuji.

Mé hnusné chování už nikdo nesnese.

Všechny nenávidím, tudíž je miluji.

Autor Maggot7, 02.10.2017
Přečteno 423x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Frr, Ruda Štola, dprochazka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí