Noční múra

Noční múra

Anotace: další báseň

Sbírka: Hrůzy srdce

Noční můra ožívá, s temnotou svou
tak začíná ďáblova šou
utrpení a strach
naděje mění se v prach
kosti se lámou zas a zas
jako by se zastavil čas
hudbou svou duše ničí
ty jen v bolestech křičí
srdce ti vyrvou s těla
tak ďáblova šou zněla
všechny hříchy se vrací
duši i tělo ti to ničí
ani chvíli v klidu nebudeš
bolest a muka zažívat budeš
Autor Discord, 02.10.2017
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí