Tři slůvka

Tři slůvka

Anotace: Zmizela z mého lesa borovice vejmutovka vykáceli,spálili,zemřela smolou zaplakala a napsala mi ...

Zmizela z mého lesa
borovice vejmutovka
vykáceli,spálili,zemřela
smolou zaplakala
a napsala mi
poslední, trojí slůvka ...

Prvé slůvko odevzdání
jako křídla,
když podzimem krvácí
po letním milování ...

Druhé slůvko přísahání
jako voda
co zemi šeptá
marnosti odevzdání ...

Třetí slůvko
krásné umírání
jako láska
co zanechá
semínko zmrtvýchvstání ...
Autor Howkins, 05.10.2017
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Ruda Štola, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí