=O dracích a podzimu

=O dracích a podzimu

Anotace: ~+~(*o*)~+~

~Obluda ve skříni~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Podzimní už vítr fouká
tátů a dětí je teď plná louka
koná se na kopci „Draků paráda”
počkejte na mě,ozval se děda.
A potom spěchal na půdu
ze staré skříně vzal tu obludu
co ještě jako kluk drakem nazýval
pak se mu o strom trochu potrhal.

 

Zalepil páskou co zalepit se dalo
ono to děcka ale už nelítalo
zkusím to dnes,drak dlouho spal
jé ten ale vypadá,vnuk se smál.
Vzali si barvičky a klubko mašlí
pořádné lepidlo to taky někde našli
a milý drak i když nebyl nejmladší
byl ze všech na louce nejhezčí.

 

Ten drak snad ožil a povídá
že rád se na svět svrchu podívá
a vybere si tam i dračí nevěstu
spolu se vypraví na svatební cestu.
Tím skončila slavná „Draků paráda”
mladá paní Draková je strašně ráda
a se svým mužným papírákem
schová se hned za prvním mrakem.

 

Ve větru se zamotaly do mašlí
do sena padají tam je však nenašli
dědeček má svého draka na obrázku
a jen tak mu závidí dračí lásku...

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 08.10.2017
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, Ruda Štola, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já celý život lepím draky, co lítaj nakřivo, pobavila...

08.10.2017 18:31:42 | Philogyny1

neboj,jednou se to povede... :-)

09.10.2017 14:50:21 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí