Srdce v plamenech

Srdce v plamenech

Anotace: vyznání z bolesti vztahu na dálku

Už s prvním veršem v hlavě mám,

že tajný smysl v básni ukrývám

Tolik toho říct bych chtěla,

avšak naživo má ústa oněměla.

 

Ty si myslíš, že jsem zlá a drzá

a mě pak doma padá slza.

Nemluvíš se mnou o čem bys měl,

jakobys i ty vždy oněměl.

 

Jednou mi píšeš tak krásné řádky,

jindy mám pocit, že chceš je vzít zpátky.

Častokrát nevím, co to znamená,

atak cítím se zase zlomená.

 

Teď opakovat budu se po tisící,

ničí mě ta tvá spolubydlící

Nechci s ní soutěžit, předem vím,

že ji v tom boji neporazím.

 

Dřív jezdil si za mnou jako střela,

dnes už ta touha v tobě vyhořela.

Já stále netuším, kde nastala chyba

Bublina v messengeru už se nehýbá...

 

Možná tu báseň zahodím do koše,

spláchnu ji, spálím, roztrhám, protože

pro svět neznamená nic - přece

dokud nechytí tebe za srdce

Autor wigi.sama, 08.10.2017
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: Šípková Růženka, Kapka, Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska, když se nevrací
na své síle neztrácí
snad po delším čase
ve vzpomínkách zase
objeví se v kráse
hořké slzy poztrácí

08.10.2017 21:42:02 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí