Je třeba tasit zbraň

Je třeba tasit zbraň

Anotace: ...

Je třeba tasit zbraň
a bojovat za svůj sen
k nebi nastavit zas dlaň
rozjasnit tak bílý den

je třeba vyhnat tmu
z toho světa který zmírá
otevřít brány novému dnu
a chtít vidět jak svítá

je třeba být zas Čech
a vykřičet to do světa
nikdy neztratit svůj dech
i když budoucnost je prokletá

je třeba být zas rek
a snášet na zem zámky vzdušné
umlčet ten strašlivý skřek
a překonat chvíle krušné

je třeba zase vstát
a nemít pořád křivá záda
přestat konečně se bát
zemřít za vlast lásku kamaráda
Autor lukassnajdr, 09.10.2017
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Kapka, Akyš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chci vidět jak svítá bez(z)braně

09.10.2017 22:44:21 | Kapka

když to bude bez(z)braně, nebude to pořádné svítání :)

10.10.2017 14:37:20 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí