Nepochopen

Nepochopen

Anotace: ...

Nepochopen kráčím světem
a zvracím na své okolí
ať je září nebo květen
jizvy zůstanou už se nezhojí

A tolik zbytečná je
tahle jizva na srdci
čas pořád jde dále
a jizva stále krvácí

Nepochopen s odmítnutím
snažím se znovu najít cíl
zkouším dojít k procitnutí
a zbavit se tak starých vin

S nadhledem se snažím
na ten život hledět
co mohu však zmařím
nemohu přec všechno vědět

Nepochopen pomalu se vzdaluji
té lásce krásné a věrné
i když nemohu tak lituji
že nepochopen byl jsem zjevně
Autor lukassnajdr, 10.10.2017
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí