Teď naposled

Teď naposled

Vydat se chtíči na milost
A se zavřenýma očima podlehnout všemu
Co nabízíš
Po dnech únavy a chtění

Jiné světy ve kterých žijeme
Jiné světy které jsme ochutnali o sobotní noci
V bílých hotelových peřinách
V tichu
Co nabízí jen centra měst

Nutím se ke ztrátám na životech
Ke ztrátám důstojnosti
Pozdě i brzy k ránu
Když umírám ti pod rukama
I tíhou zodpovědnosti
Kterou jsi do mě přenesl

Pokaždé je to naposledy
Prokousnutý ret naběhlý doteky
Hezká slova obalená mými vlasy
Odchody
Návraty
Snění o životě bez tebe

Kdy pomocnou dlaní pohladím samu sebe po tváři
Nedám se na útěk
Do bezejmenného davu
A budu ti čelit
Tak jako tehdy poprvé
Tak snad teď naposledy
Autor její alter ego, 12.10.2017
Přečteno 325x
Tipy 8
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Ruda Štola, Básník Karel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená:-)

12.10.2017 18:03:31 | Ruda Štola

Děkuju :)

12.10.2017 21:55:59 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí