Poletíme pryč...aspoň jedno odpoledne

Poletíme pryč...aspoň jedno odpoledne

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=8j741TUIET0

Poletíme pryč
od všednosti
každodenních problémů
a našich parterů
unikneme do
naší říše
ze zatažených závěsů
sledovat hru stínů
na nahých tělech
ty objetí, jsou tak vřelé

 
Aspoň jedno odpoledne
poletíme pryč
na tu naši planetu
co tvoří stará postel
a místo hvězd sledujeme
šňůru s kolíčky
místo hudby hraje
ždímající pračka
romantika strašná
jak po ránu facka
 
Poletíme pryč 
dáme si pár
tahů ze skla
projdeme se po střechách
osvětlené Opavy
upřímnost vytáhneme
ze spar, kde číhala skryta
každá chvíle se počítá
když je mysl u tebe
ale tělo chladne jinde

Poletíme spolu
za horizont
za který jsme se
neměli nikdy dostat
zas slyším tě v uších
vášnivě sténat
jsi vraždící ozvěna
mě už nic nespasí
když mezi sebou
mozek a srdce zápasí

Poletíme spolu
až na vrchol
několika orgazmů
buď trochu potichu
to kvůli sousedům
tělo v jedné křeči
třesoucí se blahem
ze zakázané rozkoše
jejíchž kapky
dopadnou na bříško
 
Poletíme pryč
máme stejný humor
vtípky plné
jedovatého sarkazmu
a to se nám 
vzájemně líbí
být spontánní 
dělat chyby
a obávat se
něčího odhalení

Poletíme spolu
pryč od všech
co něco tuší
naši budoucnost
maluji černou tuší
utečeme spolu všem
obávaným koncům
nalezneme se
na stuhách
pohřebních věnců
.
.
.
ale před svědomím uletět nedokážu
Autor cursed_lower, 12.10.2017
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí