Faldíky

Faldíky

Anotace: Jejich vznik, přijetí i oblíbení

Faldíky

 
Dříves mi nosil čokolády,
teď obracíš se ke mně zády.
Dříves mě krmil slaninou,
teď chceš odejít za jinou.
 
Bohu díky za faldíky,
za mé tučné zásoby.
Bohu díky za faldíky,
prý že tělo nezdobí.
 
Za dobu, co jsi se mnou žil,
já přibrala jsem mnoho kil.
Díval ses na mě blaženě
a teď se dvoříš Růženě.
 
Bohu díky, za faldíky...
 
Ještěže mám kamarády,
kteří tlumí moje pády.
Já tvářila se opuštěně,
tak koupili mi malé štěně.
 
Bohu díky, za faldíky...
 
Na procházce s novým psem
já poznala se s Matesem.
Byl na mě vážně velmi milý.
Prý už abysme spolu žili.

 

Bohu díky, má faldíky!
Pěkné, tučné zásoby.
Bohu díky, má faldíky,
co mu tělo ozdobí.
Autor Tapíše, 15.10.2017
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, Šípková Růženka, Ruda Štola, Frr, mouseova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně veselá písnička :-)!

16.10.2017 11:39:10 | Fany

...teď v budoucí zimě se faldíky hodí...
...a někteří muži po nich touží...
...tak bohu díky za faldíky

15.10.2017 17:38:21 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí