Duše děravá

Duše děravá

Anotace: :)

No tak!
Přeci nebudeš brečet
těch Tvých očí byla by fakt škoda

Nedělej!
Sama víš, slzy nic neřeší
navzdory všemu je to jen voda

Tvá duše netěsní,
jen teskní
Tak co s ní?
Prodat je ji škoda

Možná by se dala pronajmout
darovat
vyfouknout a srolovat
Snad zalepit?...
Autor Gigy, 21.10.2017
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Ally, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne vyjadrene

01.04.2019 19:45:41 | Ally

...pěkné. Duši zalepit, utěsnit, poopravit
a šlapat dál po neušlapané cest.

22.10.2017 09:53:35 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí