TICHO

TICHO

Anotace: ...

Jsem tady doma a přesto cizí
Nechtěný film, co běží v televizi
Zbytečné světlo ve tmě noci
Zbabělý útěk do nemoci
Číslo na mého kamaráda
zkouším, víc už mě nenapadá
Na mé volání se ale nikdo neozývá

Z mých básní se k smutkům připozdívá
V polštáři utajený vzdych
Pak jen tajnosnubné ticho tich
Až nebude teď
Až řekneš rychle jeď
Až kobra vystříká svůj jed
Vypnu červenou na semaforech
Vypnu šetřič na svých monitorech
A připluju ti vstříc

Chceš víc?
Víc nestihnu ti říct.
Autor Honza W., 21.10.2017
Přečteno 418x
Tipy 12
Poslední tipující: zdenka, mkinka, Nikita44, Fany, Frr, Kett, danaska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná …úsměv.z

12.10.2021 13:32:06 | zdenka

:-)

13.10.2021 10:33:55 | Honza W.

:-) moc se mi to líbí :-)! ST

22.10.2017 13:20:47 | Fany

...a já děkuji za reflexi :-)

22.10.2017 15:10:47 | Honza W.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí