Liberum Veto proti mému žití

Liberum Veto proti mému žití

Anotace: ...není třeba:o)

Liberum Veto Proti Mému Žití
*****************************

Můj život je kataraktem ženských slzí,
dravým slapem,bělopěnnou peřejí...
Mé ruce chtějí,ale nehřejí-
pak jak rytíř z La Manchy se vrhat v marné půtky
mě snad do smrti mé neomrzí...

Čest v mém nitru,mrcha,jen tak nepustí,
i když léta zkouší a hlavu k zemi kloní,
tak píšu sladké verše jenom pro Ni
a nahrávám tím v karty básníkům,
přitom nevím ještě,zda mi odpustí...

Ty skály,co tu stojí,tu budou nad řekou
za dalších tisíc let,pak ještě mnohem déle...
Smět lásku mít a cit - a to je celé!
V tom tkví dle mého Primus inter Pares
a srdce plní štěstím,věcí odvěkou...:o)
Autor Skywalker, 15.03.2005
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

mé ruce chtějí, ale nehřejí...

24.11.2010 03:56:00 | šuměnka

Poslední sloka je přesně vygradovaná a je to celé zpracované do skvostu.

27.12.2009 01:28:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí