Čekáš?

Čekáš?

Anotace: Krátký výkřik po pár letech. Stále nenacházím a věřím.

Nedělat stále stejné chyby,
dělat jiné volby.
Ale je těžké se změnit.
Změnit svoje přesvědčení,
nepřestat hledat.
Asi jsem snílek, bázlivá.
Věřit, že naději ještě mám.
Být za hlupáka,
že možná ještě dokážu někoho milovat.
Sny se snaží v prach obrátit,
zanechat hořkost v srdci.
Je pošetilé věřit v něco ryzího?
V něco, co je pravé a přetrvá?
Žít v mámeních a snech,
že snad už hůř být nemůže.
Všechno utíká a mizí,
ale naděje tu stále přebývá,
protože věřím,
že tam někde jsi a čekáš...
Autor Cassée Moteur, 23.10.2017
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo alespoň věří.
Chraň si svou víru!

24.10.2017 17:28:15 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí