Achtung Panzer!

Achtung Panzer!

Anotace: ...

Hordy dětí ruské země
řítí se nám v ústrety
takové je lidské plémě
a takové bude navěky

Smíchané jsou z masa kusy
se zničenou krajinou
mrtvolný pach nás dusí
matky zajisté nám prominou

Zmrzačená mrtvá těla
a duše živých ještě více
přemýšlejí jak palba z děla
vytrhá jim z útrob plíce

Valící se pancéřové obludy
nemilosrdně drtí všechno žití
v hlavě ztracených jen přeludy
neroste již pro ně kvítí

Všude kříže a mrtvých hroby
obklopují znásilněnou zem
narozeni do špatné doby
zpíváme si když pro smrt jdem

Za vůdce a za otčinu
dneska tady chcípnem
pozdravujte doma rodinu
až do pekel my vlítnem
Autor lukassnajdr, 24.10.2017
Přečteno 357x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí