Útočiště

Útočiště

Anotace: Snové hrady a zámky

Snové hrady a zámky
předeš ve své mysli,
vytváříš je s oblibou
a přesností.
Nikdo je zbořit nesmí
a nemůže.
Útočiště v jasné realitě
vytváříš si nepokrytě.
Tak naivně
s důvěrou lacinou
snad ani jinou
nechceš zažít.
Pleteš si pavučinu
s příze hrubé
co nepřipustí
pochybnosti vratké.
Jestli sen nebo moře
beznaděje světa,
hážeš to za hlavu
tím nežiješ.
Okamžik zmizí
v mžiku přítomnosti.
Však představy sebevíce
divné a pochmurné
provázejí mnohé
do posledního
mžiknutí svíce.
Autor Bloodymary6, 24.10.2017
Přečteno 314x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a v sebereflexi nahánějící strach. Nejpovedenější se mi jeví:

Okamžik zmizí v mžiku přítomnosti.

24.10.2017 18:58:29 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí