Nepoznávám se

Nepoznávám se

Anotace: Jsem to já?

Chci vykřičet všechna slova,
ale slov se mi nedostává.
Chci vyjádřit sebe,
ale neznám se.
Nechci vědět,
poznat a přemýšlet.
Ztratím se v davu,
zapadnu.
Jen jít a jít,
neohlížet se.
Jsem to já?
Nepoznávám se.
Už nevím, neznám a nepřemýšlím.
Je mi teď lépe?
Hádej...
Autor Bloodymary6, 27.10.2017
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Hesiona-Essylt, Eskalátor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Známý mi pocit....hezky popsané

27.10.2017 10:42:24 | Anděl

Líbí se mi protiklady v první části.

27.10.2017 09:33:26 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí