Země, stále krásná země

Země, stále krásná země

Anotace: Neodháněj mne tím, že mne zaprodáš ... Snad jsi v kartách neprohrál svůj hrob ... Neodháněj ...

Neodháněj mne tím,
že mne zaprodáš ...

Snad jsi v kartách
neprohrál svůj hrob ...

Neodháněj mne,
jako když
ve vinohradu plaší ptáky ...

Když mé stromy
se před větry
větvemi svými sklání
věř, jsem to já
co se před tebou uklání...

Tak vezmi mne do dlaní.

I má kaluž
má tak krásné oči
mé oči
co pláčou
to za tebe člověče
to za tebe
mé tiché přísahání ...
Autor Howkins, 27.10.2017
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, Nikita44, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda ST

29.10.2017 06:47:03 | klaun

Děkuji Všem
za účastenství a chválu ...

Petr Váńa

30.10.2017 09:33:36 | Howkins

Hezky :-)!

27.10.2017 17:19:22 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí