Teplo

Teplo

Anotace: z ní sálá

Mám sto chutí dát si znovu,
ještě jednou a pak zas
Najednou necítím žádnou zlobu,
bolest a ani mráz
Zahřívá mi jak tělo, tak i duši
Ukludňuje, srdce pomaleji buší
Poznávám nové lidi,jiné zapomínám
Nic okolo sebe už vůbec nevnímám
Tak dám si jěště jednou,
na jazyku mám pachuť trávy jemnou
a odcházím zase do říše snů,
kde trávy a pití je všude dost
trávím tam bez přestání už tolik dnů,
že jsem tu součást, nikoli host
Autor Jarra Wen, 19.02.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí